KOCAELİ / İZMİT - Saraybahçe İlkokulu

Doğada Bir  Gün Etkinliğinde doyasıya oynadık ve eğlendik

Parla 100 Yaşındasın şarkısı eşliğinde bayrak gösterisi yapıldı

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı sınıflar kısa sürede güvenli bir şekilde boşaltıldı

3/A sınıfı futbol turnuvasını kazandı

Mrt

Geleneksel Bahar Futbol Turnuvamız bu yıl da coşkuyla oynandı. Kazanan takımlar madalyalarını Okul Müdürü Yusuf KILIÇ ve Müdür Yardımcısı Mümin ÇOAN'ın ellerinden aldılar. Her zamanki gibi dostluk kazandı.

Kas

4-A sınıfı Cumhuriyet'in Yüzüncü Yılı Kutlama Programı'nda muhteşem bir tiyatro gösterisine imza attı. Gösteri büyük alkış aldı.

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılı için sınıfımızı süsledik.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Panomuz hazırladık. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

1-A sınıfı olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlığı  için çoşku ve sevinçle sınıfımızı süsledik. Cumhuriyetimizin  100. Yılı kutlu olsun .

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı yaptık. Tatbikat sonrası konu üzerinde konuştuk.

Okulumuzda tatbikat yaptık

May

Eczacılar odasının düzenlediği resim yarışmasında okulumuz Kocaeli birincisi olmuştur. Öğrenci ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

May

eTwinning ödül töreninde 2 Avrupa 4 ulusal kalite etiketi aldık.Okul müdürümüz ve Şenay öğretmenimizi tebrik ederiz.

Nis

Damla projesi kapsamında üniversite öğrencileri ile öğrencilerimiz buluştu. Birçok etkinlik yapıldı. Özellikle okul bahçemizde bayram havası vardı. Öğrencilerimize kalem ve balon hediye eden gönüllülere teşekkür ederiz.