KOCAELİ / İZMİT - Saraybahçe İlkokulu

ULUSAL ÇAPTA YÜRÜTTÜĞÜMÜZ PROJEMİZE İKİ ÖDÜL BİRDEN GELDİ.

ŞENAY KILIÇ ÖĞRETMENİMİZ VE OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN YÜRÜTMÜŞ OLDUĞU "DÜNÜN ÇOÇUKLARI BUGÜNÜN ÇOÇUKLARINI ANLAMIYOR"PROJESİ ULUSAL AJANS TARAFINDAN ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ.

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ.

Haz

eTwinning projesi kapsamında yaptığımız barınaklar.Anlatımı için öğrencimiz Nisa Nur a teşekkür ederiz.

Ara

Climate Action projesi kapsamında Şenay KILIÇ ve Yusuf KILIÇ öğretmenlerimiz katkılarından dolayı altın sertifika ile ödüllendirildi. Bu projeye birçok yabancı öğretmen ve öğrenci katıldı. Nasa yetkilileri , yazarlar,sporcular,kraliyet mensupları , bilim adamları, oyuncularda bu projeye katılanlar arasında yer aldı.

Ara

Yaşamak istiyorum projemiz kapsamında uluslararası öğrenci webinarı yaptık.

Ara

Climate Action adlı uluslarası projesinin sertifikalarını Aslı ve Yıldız öğretmenimizlerde aldı. Tebrikler

Öğrencilerimiz codeweek sertifikalarını aldı. Tebrikler

Kas

CLİMATE ACTİON DAY KATILIM SERTİFİKAMIZI ALDIK.

Kas

Kovid-19 salgınından korunması kapsamında, İzmit Vefa Sosyal Destek Grubu'nun organizesiyle yapılan çalışmalara sağladığımız katkı ve yaptığımız özverili çalışmalarımızdan dolayı 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 122.Maddesi uyarınca İzmit Kaymakamı Şevket CİNBİR tarafından"BAŞARI BELGESİ" ile ödüllendirildik.

Kas

On saat süren webinarımızın sertifikalarını aldık.Tebrikler

Ekm

eTwinning projesi kapsamındaki codeweek çalışmalarının sertifikalarını öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz almaya hak kazandı.Tebrikler

Okulumuz okulum temiz belgesini aldı.

Haz

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BEYAZ BAYRAK DEĞERLENDİRME EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN DEĞERLENDİRME SONUCUNDA BEYAZ BAYRAĞIMIZIN YENİLENMESİNE KARAR VERİLDİ

Mrt

İSTİKLAL MARŞI VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANLAMAK" KONULU RESİM YARIŞMAMIZ SONUÇLANDI.KATILIM SAĞLAYAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ.

ÖDÜL TÖRENİ:11.03.2020

SAAT:15:00

YER:SARAYBAHÇE İLKOKULU KONFERANS SALONU

BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKAMIZ YENİLENDİ

PROJE 2:

GÜVENLİ OKUL VE KUSURSUZ YUVAM BELGEMİZ YENİLENDİ.BELGELERİMİZİ BEKLİYORUZ.